Nuncia for president

Als ik één kledingwinkel moet noemen die bovenaan mijn favorietenlijst staat dan is het wel Nuncia boetiek in Kasterlee.

Nuncia boetiek is een klein gezellig boetiekje met betaalbare dameskleding, leuke schoenen en toffe accessoires.  Casual, trendy, classy, … Je vindt het er allemaal terug. Naast de betaalbare kleding vind je er ook merken als Blake seven, Teacups & dresses, Antwerp avenue, …

Sinds kort kan je Nuncia boetiek ook online vinden maar als je mij laat kiezen, ga ik hier toch voor het ‘offline’ shoppen. Niets is gezelliger dan een uurtje of twee rond te snuffelen tussen de rekken en verschillende outfits te proberen.

IMG_1934.JPG

Wat ook zo top is aan Nuncia, is de vrouw die achter het concept staat: Naomi. Helemaal alleen heeft ze het uit de grond gestampt en gemaakt tot wat het nu is, een boetiek om U tegen te zeggen. Haar doel was een boetiek te starten waar iedereen wat naar z’n zin vindt en daar is ze, als je het mij vraagt, zeker in geslaagd.

Niet alleen is Naomi een super vriendelijke en altijd vrolijke verkoopster, ze heeft ook nog eens oog voor detail en kan perféct zeggen welke outfit bij jou past. Telkens ik daar kom, laat ze mij de mooiste stukken zien en geeft ze mij geweldige combinaties aan.

Wat vinden jullie van de stukken die ik er gekocht heb?

IMG_1901

Deze eerste combo bestaat uit een witte blouse gecombineerd met een zomers rokje. De witte blouse is op de rug wat uitgesneden en heeft losse mouwen wat het al een beetje meer speciaal maakt. Het zomers rokje is gewoon leuk en valt met veel te combineren. Allebei de stukken komen van bij Nuncia.

IMG_1935

Deze super leuke gouden loafers vielen bij mij meteen in de smaak. In eerste instantie had ik ze laten staan omdat ik met mijn schoenmaat 39/40 nogal snel grote voeten lijk te hebben in zo’n schoenen maar aangezien ze toch mijn aandacht bleven trekken heb ik ze toch maar gepast. Wat bleek? In deze loafers leken mijn voeten helemaal niet zo groot! Direct meenemen die handel! De franjes bovenop de schoen maken het geheel weer compleet en dankzij de gouden kleur kan je ze met veel combineren.

IMG_1948

Dit grijze t-shirt van ‘Blake Seven’ heb ik ook bij Nuncia gehaald. Een simpel maar toch leuk t-shirt met een stevige one-liner. NEVER let the bastards get you down!
Nuncia is één van de weinige winkels in België die het merk verkoopt en persoonlijk vind ik het altijd handiger om ‘offline’ te shoppen omdat je dan je kleding eerst kan passen en dán pas koopt.

IMG_2011

Deze laatste outfit is voorlopig mijn favoriete outfit. Het donkerblauwe plooirokje heeft een soort stoere leather look maar is toch perfect in balans met het lichtblauwe met kant afgewerkte topje. Op zich zijn dit 2 simpele kledingstukken maar gecombineerd is het een TOP-oufit, als je het mij vraagt. Laat gerust weten wat jullie ervan vinden!
Zijn jullie al overtuigd? Ga dan snel eens kijken op haar website of bezoek haar winkel in Kasterlee, Markt 26c.

6 gedachten over “Nuncia for president

  1. Julie schreef:

    Ziet er leuk uit! Ik heb je blog nu pas ontdekt maar je hebt een leuke schrijfstijl! 🙂
    En als je gaat winkelen in Kasterlee ben je vast van mij mij in de buurt! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *