SANS SOUCIS SKINCARE

Gezichtsverzorging is iets waar ik tot voor kort nog niet mee bezig was. Een tijdje geleden begon ik last te krijgen van droge plekken in m’n gezicht. Ik keek er niet echt naar om en deed gewoon wat ik daarvoor altijd deed: af en toe eens een crème smeren. Het probleem raakte maar niet opgelost en na een tijdje begon je de droge plekken ook door m’n make up te zien.

Toen ik aan m’n schoonheidsspecialiste mijn probleem voorlegde, stelde zij me de producten van SANS SOUCIS voor.

SANS SOUCIS maakt beauty producten die gebaseerd zijn op mineraal thermaal bronwater uit Baden-baden (Duitsland). Ze hebben een heel assortiment gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make up en maakt geen gebruik van parabenen of minerale oliën in hun producten. Daar bovenop zijn de producten ook nog eens dierproefvrij.

Meestal ben ik nogal voorzichtig als ik nieuwe producten aankoop, maar aangezien het bij mij echt vervelend begon te worden besloot ik het volledige skincare-pakket te kopen.

Ik gebruik de producten nu een tweetal weken en sta echt versteld van het resultaat. M’n gezicht voelt zacht en soepel aan en de droge plekken zijn allemaal verdwenen! Ook ziet mijn huid er vele gezonder uit.
Hieronder een oplijsting van welke producten ik gebruik en waar ze net voor dienen.

sanssoucis

Ik reinig ongeveer 1 keer per week m’n gezicht. Alle producten die ik gebruik voor de reiniging zijn geschikt voor zowel normale als droge huid.

Als eerste gebruik ik de ‘Cleansing milk’, een lotion die de huid reinigt en verwend met een fijne, frisse geur. Ik breng ‘m gewoon aan met mn vingers en haal ‘m er terug af met een vochtige doek. De lotion voelt heel aangenaam aan en kost €16,50 voor een flesje. Na de ‘Cleansing milk’ gebruik ik de ‘Gentle toner’, een spray die ervoor zorgt dat de Ph-waarde van de huid terug gestabiliseerd wordt en de vochtbalans verhoogt. Deze komt op €16,00.

Hierna ga ik verder met de ‘Facial Peeling’. Deze scrub is zeer aangenaam in gebruik (niet te hard) en zorgt ervoor dat je huid glad en soepel aanvoelt. Ongeveer een 3-tal minuten scrubben en klaar. Voor de scrub betaalde ik ook €16,00.

Vervolgens komt het ‘Deep Moist Depot Serum’. Hierin zit een mineraalrijk algen extract en hyaluronzuur die zorgen voor een snelle vochtsvoorziening. Dit kleine flesje kost €34,00 wat ik op zich redelijk veel vind maar gezien de kleine hoeveelheid je hier maar van gebruikt, haal je je geld er wel uit.

Het ‘Moisture Mask‘ breng ik aan met een borstel. In tegenstelling tot andere maskers die ik wel eens aanbracht, voel je amper dat je deze op je gezicht hebt. Je laat het er een kwartiertje op en haalt het er weer af met een vochtige doek. Dit masker kost €22,00 en achteraf voelt je gezicht als nieuw aan en zit de gezichtsreiniging erop.

Verder gebruik ik nog dagelijks de dagcrème “Aqua benefits 24-h care for dry skin”. Het beschermt tegen droogheid en werkt voor mij echt super goed! Ik breng hem ’s ochtends aan en/of na het douchen. Het enige minpuntje (voor zover je dat een minpunt kan noemen) is dat de crème traag intrekt. Hierdoor dien je ‘m wel een half uurtje op te doen voor je make up aanbrengt. De dagcrème kost €29,00 maar ook hierbij hetzelfde als bij het serum. Je hebt er weinig van nodig en komt er dus ook lang mee toe.

Prijs-kwaliteit zijn deze producten echt top. Ik betaalde voor het volledige pakket, inclusief dagcrème dus € 133,50. Op zich een hele aankoop maar ik merk echt wel dat je met de producten lang toekomt. Je kan de producten online kopen maar ik haal ze bij m’n schoonheidsspecialiste. Een foto van de producten kan je trouwens ook hierboven vinden bij deze blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *