Swimproof

De zomer komt eraan en dat wil zeggen: tijd voor nieuwe badmode! Schuif die bikini’s maar aan de kant want het badpak is weer helemaal HOT.

Als je mij een aantal jaren geleden een badpak had gegeven, had ik je waarschijnlijk met mijn “resting bitch-face” eens arrogant aangekeken en m’n neus opgehaald. Een badpak?! Wat denken jullie wel niet van mij? Ik vermoed dat die afkeur kwam van het feit dat we op school steeds de lelijkste badpakken moesten dragen. (Ja, ook tijdens mijn opleiding aan de politieschool kreeg ik een alles behalve flatterend badpak.)

Maar goed, die periode ben ik nu ontgroeid en ik ben op zoek gegaan naar leuke badpakken voor de zomer. Ik vond twee super leuke pakjes op AliExpress.

IMG_0276

Het eerste badpak is het zwarte. Zwart is áltijd stijlvol. Het is vooraan diep uitgesneden en verbonden met touwtjes. Het badpak heeft ook pads, zodat als je het koude water in springt niet het hele zwembad kan meegenieten van je voorbumpers.  Het enige minpuntje aan dit badpak is misschien dat je hier niet echt in kan zonnen zonder strepen te krijgen op je decolleté. Ach wat, toch ben ik helemaal verliefd op dit pakje, dat ik 12,04 euro betaalde. Je ziet het trouwens hier onder op de foto. (En zo heb je ineens kennis gemaakt met de liefste Duitse herder ter wereld, mijn Nina’tje)

IMG_0170

Het tweede badpak is een knálrood à la Baywatch. Maar dan “Bae watch”. Achteraan is het badpak wat dieper uitgesneden. Ook beschikt het, net als het zwarte over pads. Dit pakje heb ik gekocht omdat ik het gewoon super cool vond. Ik mag dan wel niet zo’n balkon hebben als Pamela maar op deze manier kom ik toch weer iéts dichter in de buurt. Voor dit prachtexemplaar betaalde ik 10,49 euro. 

IMG_0177

Als ik toch nog even eerlijk mag zijn; de badpakken zou ik dragen wanneer ik buitenshuis ga zwemmen. In de tuin zal ik wel steeds zonnen in bikini. Kwestie van meer zon op te vangen. 😉

Hebben jullie je nieuwe badpak(ken) al in huis gehaald voor de zomer? Of houden jullie het toch liever bij een bikini?

2 gedachten over “Swimproof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *