L’Oréal summer legs

Jullie herkennen het vast allemaal wel. De zomer komt eraan en daar loop je dan met die spierwitte benen.

Zelf heb ik daar heel veel last van aangezien mijn benen niet erg snel bruinen én ik op het werk áltijd lange broeken moet dragen.

Laatst zag ik de “L’Oréal BB Summer legs”. Een soort BB crème voor je benen die je ’s ochtends aanbrengt en er ’s avonds weer afhaalt.  Volgens L’Oréal geeft de crème een natuurlijke bruine tint die niet afgeeft. Ook zou de crème tot 24 uur lang hydrateren en imperfecties verbergen. Eigenlijk is het een soort van make up voor je benen. Een tube van 150 ml kost bij Kruidvat 14,99 euro.

Vanmiddag besloot ik de crème te testen. Wat me direct opviel is dat het een heel oranje crème is. (Eigenlijk een beetje afschrikwekkend, haha.)

Voor je begint te smeren moet je wel je benen even scrubben. Gebruik hiervoor een ‘droge’ scrub en geen scrub met oliën in want die bemoeilijkt het uitsmeren. De eerste keer ik de crème probeerde had ik m’n benen gescrubd met de Himalaya Scrub van Rituals (welke ik overigens TOP vind) en waren m’n benen te ‘vettig’ om in te smeren.

De crème smeert redelijk goed uit en je hebt niet zo heel veel nodig om 1 been in te smeren. Hierboven op de rechtse foto zie je de hoeveelheid die ik gebruikt heb om 1 been in te smeren.
Op sommige plaatsen dien je ‘m wel wat beter uit te smeren omdat je anders vlekken hebt, denk maar aan je enkels en je knieën. Het goeie aan de crème is ook dat wanneer er vlekken zijn je deze gewoon verder kan uitsmeren en in tegenstelling tot bij bruinen zonder zon dus niet blijvend zijn. Achteraf dien je wel je handen goed te wassen want die zien na het smeren knáloranje. Na het smeren zie je een duidelijk verschil tussen voor en na. Om dit aan jullie te laten zien heb ik een foto genomen van mijn 2 benen. Mijn linkerbeen is niet ingesmeerd, rechts wel. Zie je het verschil? Ik vind het resultaat alvast geslaagd. De crème geeft inderdaad een bruine gloed aan je benen én geeft niet af.

IMG_0153

Wanneer de crème is opgedroogd kan je gewoon je kleren aandoen en ben je ready to go. De crème geeft ook niet af op kleren, wat best wel een belangrijk detail is. Achteraf heb ik ‘m gewoon met een natte doek en wat zeep er weer kunnen afhalen.

De crème is voor mijn “witte stekken” de ideale oplossing en ik ga hem zeker nog gebruiken!

Wat vinden jullie van het resultaat? Hebben jullie tips & tricks voor bruinere benen? Laat het me zeker weten!

Een gedachte over “L’Oréal summer legs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *