Festivalproof met Yves Rocher

Maandag is pakketjesdag! Vorige week bestelde ik een aantal pakketjes waaronder de festivalkit van Yves Rocher. Via Flair kon je deze kit bestellen voor slechts 10 euro in plaats van 69,95 euro. Ik was nog niet deftig thuis aangekomen of ik had ‘m al besteld.

Inhoud festivalkit:

  • Geconcentreerde douchegel
  • Cherry Oil lipstick
  • Pure Light Cushion foundation
  • Mascara Vertige Longueur

Via een bijhorende website kon je de kleur en/of geur kiezen van de verschillende producten en deze werden dan verzonden via Yves Rocher. Hieronder stel ik de producten voor die ik koos.

Douchegel

Voor de douchegel kon je kiezen tussen amandel & oranjebloesem, kokosnoot, bourbonvanille, mango & koriander, lavandin & braam of framboos & munt.
De flesjes zagen er stuk voor stuk super leuk uit en ik koos voor “mango & koriander”.

f3a8f843-f49b-47e3-8f48-55400593766e.jpgProcessed with VSCO with g3 presetDe geur is in één woord gewoonweg ZALIG. De fruitige geur van mango overheerst en zorgt voor een zomers gevoel bij het gebruik van de douchegel. De textuur is een soort schuimige gel. Hij schuimt lekker en je hebt helemaal niet veel nodig om jezelf mee te wassen. Het flesje bevat zo’n 100 ml en gaat zo’n 40 douche-beurten mee. De douchegel bevat geen ethoxylaten of parabenen en is dermatologisch getest.

Cherry Oil lipstick

Van de lipstick kon je ook tussen een paar kleuren kiezen maar ik weet niet meer juist de welke. Op de site van Yves Rocher vind je 14 verschillende kleuren terug waarvan ik de “Coral Pop” koos.


De lipstick is heel zacht van kleur waardoor je (afhankelijk van het aantal lagen) kan kiezen of je de kleur subtiel of liever wat feller aanbrengt. Het is een rood-oranje kleur die je snel en makkelijk aanbrengt. De geur van de lipstick heeft ook iets leuk. Misschien ligt het wel aan de kersenolie die erin zit? Wat mij ook meteen opvalt is dat de lipstick geen uitdrogend effect heeft en zelfs aanvoelt als een een verzorgende balsem (zálig).

Pure Light Cushion foundation

De kleur van de foundation kiezen vond ik de moeilijkste opdracht. Ik vind het in de winkel al moeilijk om de juiste foundation te kiezen laat staan via een fotootje op het internet. Ach, ik waagde het erop en koos voor de “Rosé 200”. De kleur die ik gekozen had is uiteindelijk de juiste. De foundation zit in een leuk doosje met een scheiding tussen het foundationkussen en het sponsje om de foundation aan te brengen. Ook zit er een spiegeltje in.

Het gebruik van de foundation is zeer aangenaam. Doordat hij niet zo veel afgeeft kan je zelf kiezen hoe veel ‘dekking’ je wil. Hetzelfde verhaal als met de Cherry Oil lipstick dus. De geur van de foundation is wel oké. Hij ruikt niet super maar is ook niet storend. Wat ik wel heb gemerkt is dat je moet oppassen voor je ogen. Bij het aanbrengen depte ik onder m’n oog en begon m’n oog meteen te pikken. Niet te dicht tegen je ogen dus. Het belangrijkste voor mij hier was dat als ik foundation aanbreng ik nog al snel droge plekken krijg. Dit had ik met deze foundation niet. Voor mij dus zeker een topper! De foundation bevat Babassu-olie die een voedende werking heeft en is vrij van parabenen en parfum. Ook is hij dermatologisch getest en bevat hij geen dierlijke bestanddelen.

Mascara Vertige Longueur

Processed with VSCO with g3 presetDe mascara koos ik in het zwart –ofcourse-. Toen ik de mascara opende was ik eigenlijk een beetje uit m’n lood geslagen. Ik schrok van hoe dun het borsteltje was. Ik kon (en wilde) bijna niet geloven dat dit goed zou komen. Er flitste al van die afschuwelijke beelden van kloddermascara-ogen door m’n hoofd en zag er tegenop om deze te testen. Nadat ik hem geprobeerd had was ik nog meer uit m’n lood geslagen. De mascara belooft een extreme lengte, zelfs voor kleine wimperhaartjes… En dat doet hij ook! Mijn wimpers zijn al redelijk dun en kort dus ik heb vaak dat als ik mascara aanbreng je niet zo veel verschil ziet. Deze keer wel. M’n wimpers lijken effectief langer en blijven ook mooier staan! Vroeger wilde ik niet geloven in die reclame-spotjes waarin ze beweren dat je wimpers langer en voller worden bij gebruik van mascara X omdat dit bij mij nooit lukte.

Processed with VSCO with g3 preset

Nu dus wel. Deze mascara staat vanaf nu bovenaan mijn favorietenlijstje en zal daar nog wel enige tijd blijven staan ook. De mascara is niet waterproof en bevat ook geen parabenen.

Dit was de eerste keer dat ik producten van Yves Rocher gebruikte en ik moet zeggen: ik ben overtuigd. Ik ga ze in de toekomst zeker nog bestellen!

Gebruiken jullie al producten van Yves Rocher? Of gebruik je misschien al één van de producten die ik hier heb besproken? Laat me dan zeker weten de welke en wat je ervan vindt!

 

 

12 gedachten over “Festivalproof met Yves Rocher

  1. sannie73 schreef:

    Wauw, wat een geweldige actie. Jammer dat ik het gemist heb. Ik bestelde vroeger zoveel bij Yves Rocher. Ze hebben zulke fijne producten. En wat een mooie lipstick!

  2. Kimberly Michaelis schreef:

    Ohh good old Yves! Te leuk. Vroeger mocht ik altijd van die kleine mini lipstickjes uitzoeken haha. Eigenlijk is het voor mij alweer een tijdje geleden dat ik iets heb gekocht daar. Misschien weer eens doen, ik was namelijk altijd verliefd op de geur van hun Aftersun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *