Teacups & Dresses High Summer Collection

Op 1 juni was het dan zover: de voorstelling van de high summer collection van Teacups & Dresses. Deze datum stond al lang in het rood in m’n agenda omcirkeld want dit jaar was het evenement toegankelijk voor iedereen. Vorig jaar was dit namelijk enkel voor bloggers en winkels en aangezien ik toen nog niet blogde, kon ik er toen ook niet bijzijn. Als het dit jaar ook enkel voor bloggers en winkels was geweest was dit jaar ook de kans klein geweest dat ik erbij had kunnen zijn. Ik ben nog niet zo lang aan het bloggen en dan is het moeilijk om jezelf op zo’n evenementen binnen te krijgen. Super leuk idee dus om het evenement toegankelijk te maken voor iedereen!

In ieder geval, het evenement vond plaats in autobedrijf Claessens te Wilrijk. De volledige garage was leeggemaakt op 1 auto na: de Volkswagen Beetle van An-Katrien zelf.


Naast de Beetle stond een standje van I.Ma.Gi.N. Jewels waar An-Katrien een halsketting mee op de markt brengt. Dezekon je er ook al aankopen. Ikzelf kocht een zilveren ketting met een roze “floshke” zoals het zelf noemde. Hopelijk kan ik hier binnenkort ook het theekopjes-bedeltje aan toevoegen.
Ook was er een mini-shop waar je na afloop van de show al een aantal stukken van de collectie kon aankopen.

 

 

Dit jaar had de show als thema ‘Follow the white rabbit’. Hoewel er een aantal kledingstukken bij zaten die niet echt mijn ding waren, heeft An-Katrien weer een topcollectie uitgebracht.
Tutu’s, wijde broeken, leuke sweaters, toffe t-shirts en een leuke set (short + crop top).. Je kon het er allemaal terugvinden.

Heel leuk vond ik de grijze trui met de verschillende kleuren hartjes onderaan op de mouwen.  Ook de zwarte rok was super leuk. Hierbij droeg het model een blauwe trui men op de schouders & achterzijde van de mouwen het opschrift “More is more and less is bore”. Het allerleukste vond ik het t-shirtje van “Big spender” met de roze tutu-rok en het t-shirtje “Cutiepie” met de blauwe tutu-rok. Die laatste 4 dingen zijn zeker dingen die ik zou aankopen. De rest vond ik ook super leuk maar ik denk dat deze iets te speciaal zijn om in mijn kleerkast te passen. Hieronder kan je een aantal foto’s vinden van het evenement.

Vind je de collectie ook zo leuk? Een deel ervan staat nu al online op haar webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *