Boy or girl?

Oke, -eindelijk-, mag ik jullie vertellen waar ik vandaag aan gewerkt heb. Ik moet nu wel eerlijk toegeven dat het onderwerp van vandaag niet echt binnen een concept van m’n blog valt maar het is té leuk om niet over te schrijven!

Sommige onder jullie zagen het al op m’n instastories, dat ik super enthousiast over iets was en dat het te maken had met “iets bakken”. Wel, ik mocht vandaag cupcakes maken die onthulde welk geslacht het kindje van één van m’n beste vriendinnen zou hebben. Hoe super zalig mega cool is dat?!

Een tijdje geleden begon Jasmien te vertellen dat ze graag het geslacht van haar kindje op een originele manier aan haar familie wilde laten weten. Ze wilde dit doen door cupcakes te bestellen bij de bakker maar aangezien ze op donderdag het geslacht wist, zou dit te lang duren. (Er zou dan een weekend overheen gaan en zolang ging ze niet kunnen zwijgen – begrijpelijk- )

Dus stelde ik, met mijn veel te grote mond, voor om de cupcakes voor haar te bakken. Ik had het in het verleden al een paar keer gedaan dus ik wist wel waar ik aan toe was.
(In oktober vorig jaar bakte ik trouwens samen met een vriendin nog 420 cupcakes voor Music for Life en zamelde daarmee 900 euro in voor Ambulance Wens België)
Jasmien keek mij verbaasd aan en zei hierop: “Waarom stel jij dat nu niet eerder voor?!” Zo gezegd, zo geregeld. 8 juni stond sinds toen in het rood in m’n agenda: BABYDATE JASMIEN 

Vandaag was het dan zo ver. Ik was super enthousiast en kon niet wachten op het telefoontje.
Om half 5 belde Jasmien om me te vertellen welk geslacht hun kindje had zodat ik wist welke kleur van crèmevulling ik moest maken.
Ik vulde de cupcakes met de juiste kleur botercrème, spoot er een toef witte botercrème bovenop en werkte ze af met zilveren spikkeltjes.

 

Ik moest nog even wachten met m’n blog online te zetten.
Maar nu, nu mag ik het eindelijk vertellen: ♡  IT’S A GIRRRRLLLLLLL ♡

Ik ben zoooooo blij, niet zo zeer omdat het een meisje is maar ook gewoon omdat het kindje gezond is en met de mama en papa alles goed gaat. Én natuurlijk ben ik super trots op mezelf dat ik de cupcakes mocht maken. Wat vinden jullie ervan?

 

13 gedachten over “Boy or girl?

 1. Stijn schreef:

  People get back what they give . Jasmien en Jens zijn geweldige mensen met het hart op de juiste plaats . Knap gedaan en geweldig idee . Veel succes van deze kant en een speciale lik en poot van Vigo ?

 2. Astrid schreef:

  Ah super leuk!! Nooit aan genderreveal gedaan, maar wel zulke cupcakes gemaakt, met blauwe en roze vulling, en botercreme toef als bekendmaking van de zwangerschap bij de laatste 😀

 3. Kirsten schreef:

  O die zijn leuk geworden! Ik had ook wel graag op die manier het geslacht onthult bij onze derde, maarja ik was er al zo van overtuigd dat het weer een jongen zou worden…En dan heb ik ook overal geroepen dus kwam het niet echt meer als een verrassing 🙂

  • Carli Van Echelpoel schreef:

   Bij haar dacht ook iedereen dat het een jongen zou worden. Super leuke verrassing dus dat het een meisje was ☺️

 4. cindy schreef:

  Wat een originele manier van vertellen en gelukkig dat jij cupcakes kunt maken. Wij hebben bewust gekozen om het geslacht niet te weten dat maakt de zwangerschap en bevalling spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *