Time to CELEBRATE

Sinds gisteren bestaat mijn blog officieel 1 maand en wat beter dan hierover een blog te schrijven ;-)?! Die eerste maand was een heuse rollercoaster, een sprong in het diepe, een vrije val.. Hoe ik dat ervaren heb? Wel, laat ons zeggen dat er nog veel maanden mogen volgen.

Op die eerste maand ben ik van een wordpress-account gegaan naar een eigen domein met e-mailadres, werd ik na de eerste week uitgenodigd voor een bloggersevent en ging ik naar mijn eerste collectie-voorstelling. Ik heb zo veel dingen leerrijke dingen gezien en gedaan en kan niet wachten op meer.

Om te vieren dat mijn blog 1 maand bestaat heb ik ook een giveaway gedaan. Ik kocht bij Nuncia boetiek 2 super leuke musthaves pakketjes voor de zomer en plaatste de giveaway op mijn instagram en facebookpagina. Ik had meer respons dan verwacht en wat was het fijn om te zien dat toch zoveel mensen dit leuk vonden en de tijd namen om te delen, reageren, … Super leuk ook toen ik gisteren de winnaressen bekend maakte. Ik krijg zelf graag dingen maar het was minstens even leuk om ze te mogen weggeven en anderen er een plezier mee te doen.

Het allerfijnste in die eerste maand? Dat vond ik natuurlijk die uitnodiging voor de Sweet lemon pop-up. Na m’n eerste week al uitgenodigd worden voor een bloggers- en persevent, say whaaaaat?!
Super fijn om ook eens andere bloggers te zien én ik had ineens mijn eerste “meerwaardepost”. Ik was wel super zenuwachtig. Ik heb wel een uur voor m’n kleerkast gestaan, 16 verschillende outfits aangehad en nóg twijfelen. Het was een super leerrijke ervaring waarvan ik hoop dat er nog veel mogen volgen en dus ben ik Sweet lemon eeuwig dankbaar voor die uitnodiging.

Het minst fijne? Ik heb gemerkt dat het door mijn job toch wel moeilijk is om frequent blogposts te kunnen posten. Soms heb ik een hele dag tijd om te schrijven en posten, soms heb ik een aantal dagen zelfs amper de tijd om m’n instagram te checken. Ik probeer wel om al een aantal posts op voorhand te schrijven maar makkelijk is dat niet altijd. Je moet dingen kunnen testen, foto’s nemen en daarvoor vind ik niet altijd tijd.

En zijn jullie er nog, ja ja, JULLIE. Mijn volgers die steeds weer de tijd nemen om mijn posts te lezen, te liken, erop te reageren, … Zonder jullie was het voor mij ook minder fijn geweest dus daarom; dikke vette DANK JULLIE WEL. Heel veel liefde en hopelijk blijven jullie ook de komende maanden nog mee volgen.

 

❤ Liefs,

Carli

7 gedachten over “Time to CELEBRATE

 1. Naomi schreef:

  Super goed bezig moppie, je doet dat heel goed!!
  Met hart en ziel schrijf jij jouw bloggen en dat is het leukste eraan..

  Ik wens jou nog heel veel succes xxxxxxxxxxxxxx

 2. Evelien schreef:

  Gij doet da goeee! Een heel fijne blog, waar ik stiekem eens op ga neuzen als ik mijn gedachten wil verzetten. Door jou blog te lezen heb ik ook een beetje de moed gevonden om zelf aan mijn mama-zijn blog te beginnen ? nog heeeeel veel succes Carli! Dikke kussen van mij en Sten

  • Carli Van Echelpoel schreef:

   Oooh super lief compliment! Ik ben er zeker van dat jouw blog ook heel inspirerend zal zijn voor mama’s met een kinderwens! xxxx

 3. Claudia schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Ga vooral zo door! En heel veel suc6 verder nog! Als je iets leuk vindt ga je er helemaal voor. Mij harte en ziel zitten ook in mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *