Shedeals beautybox #1

Eerder deze week ontving ik een beautybox die ik besteld had via Shedeals. Ondertussen heb ik alle producten kunnen testen en ga ze hieronder even voor jullie reviewen.

In de box:

  • Brow bar van W7
  • Skin up face care firming & smoothing eye cream van Verona Cosmetics
  • Lash artist waterproof mascara van Ingrid Cosmetics
  • Aye aye captain Very Black liquid liner van W7
  • Chunky eyes van W7

 

 

Brow bar

Met de Brow bar wist ik mezelf geen raad. Normaal gezien doe ik zelf m’n wenkbrauwen nooit want ik laat ze waxen en kleuren bij m’n schoonheidsspecialiste.

In het doosje zaten 3 vormen, een borsteltje om je wenkbrauwen te “kammen”, een borsteltje om ze in te kleuren en uiteraard een palette met 4 kleuren (blond, lichtbruin, donkerbruin, zwart).
Aangezien de vorm van mijn wenkbrauw er niet echt tussenzat, heb ik m’n wenkbrauwen gewoon wat “ingekleurd” met de donker bruine kleur.

Ik denk niet dat ik de Brow bar vaak ga gebruiken.

 

 

Skin up face care firming & smoothing eye cream

De eye cream is een witte geurloze crème die dient voor de dagelijkse verzorging rond de ogen. Hij is geschikt voor alle huidtypes en gaat tekenen van veroudering, stress en vermoeidheid tegen. Ook zou hij de microcirculatie stimuleren en donkere kringen tegen gaan.

Voor mij is de eye cream zeker handig tegen tekenen van stress en vermoeidheid. Die veroudering, daar heb ik -gelukkig- nog geen last van.
Je hoeft er niet veel van gebruiken en hij is makkelijk aan te brengen. Hij voelt niet heel vet aan op je huid en is naar mijn mening heel verfrissend. Ik zie niet meteen een verbetering aan de kringen onder m’n ogen maar ik heb dan ook een geweldig zware dag uitgekozen om hem te testen. Vermoedelijk zal dit beteren naarmate ik hem meer opdoe.

 

 

Lash artist mascara

De lash artist waterproof mascara ontving ik in het zwart en heeft een buigzaam borsteltje. Bij het aanbrengen viel me meteen op dat deze mascara absoluut niet klontert. Ik heb verschillende lagen aangebracht en blijf steeds hetzelfde resultaat krijgen: mooie zwarte lange wimpers.

Ondanks dat de mascara waterproof is, krijg ik hem er makkelijk af met mijn make up-remover.
Ik heb eveneens de waterproof-heid getest door te douchen met de mascara op. Na het douchen was hij wat “wazig” geworden maar hij zat er verbazingwekkend genoeg nog steeds op!

De mascara van ingrid cosmetics was nieuw voor mij maar ik ben zeker overtuigd!

 

 

Very black liquid liner

Het pigment van deze liner is top. Mooie donkere lijnen die niet ‘waterig’ lijken (wat ik soms wél heb bij andere liners van bekende merken). Ik gebruik zelf heel graag een liquid liner omdat ik hier beter mee kan werken dan met een potlood. Het werkt preciezer en je kan het makkelijk terug uitvegen ook. Het enige dat ik bij deze liner moeilijk vond is dat het een hard borsteltje was en het dus niet mee boog in de richting waar je naartoe werkte. Mijn andere liners zijn steeds met een buigzaam borsteltje. Dat was dus wel even aanpassen.

De liner neemt makkelijk af en blijft ook goed zitten. Sommige liners beginnen na een tijdje “af te brokkelen” maar dat heb je bij deze liner nagenoeg niet. Ook neemt hij makkelijk af met make up-remover.

 

 

Chunky eyes

De chunky eyes is een soort van oogschaduw-pen die ik ontving in een bruinbrons-achtige kleur. Bij het aanbrengen op je huid lijkt de oogschaduw iets donkerder dan wanneer je naar de pen kijkt.

De Chunky eyes breng je doormiddel van de penvorm makkelijk aan. Je hebt geen last van oogschaduwpoeder dat onder je ogen valt. Hij zit meteen goed. Super handig dus wanneer je snel klaar moet zijn maar toch net dat tikkeltje meer wil! Ook neemt de oogschaduw weer makkelijk af met make up-remover.

 

Zie zo, hopelijk hebben jullie weer wat inspiratie opgedaan. Wat vinden jullie van de producten?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *