City Marble by Case Company World

Vorige week kreeg ik de kans om het nieuwe concept van Case Company World uit te testen: de City Marble. Hierbij kan je je gsm-cover of laptopsleeve pimpen met een plattegrond van je favoriete stad. Het idee hierachter is dat je je favoriete plaats altijd dichtbij hebt, waar je ook gaat.

De City Marble-cover is beschikbaar voor verschillende merken en modellen. Ook kan je qua cover kiezen uit verschillende uitvoeringen: de hard cover, de soft cover, de flip cover, de matte cover, de volledig geprinte cover en de transparante cover.

Ikzelf koos voor de soft cover met roze zijkanten aangezien ik de iPhone 7 heb in rosé gold. De zijkanten van dit type hoesje kan je naar eigen wens pimpen in het zwart, wit of roze.

De plaats die ik gekozen heb als plattegrond is Oud-Turnhout, meer bepaald het gehucht Oosthoven. Oosthoven is voor mij speciaal omdat dit sinds anderhalf jaar ook mijn woonplaats is. Ik ben afkomstig uit Beerse maar ben de liefde van m’n leven gevolgd naar dit super leuke gehuchtje. In het begin keek ik er tegenop om weg te trekken uit mijn “veilige” zone maar heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik woon in een prachtig huis samen met mijn vriend en hond, in een super leuke rustige wijk.
Dat maakt het ook net zo leuk om dit op mijn gsm-cover te hebben staan. Ik heb de kaart gepimped met het “like”-symbool van Instagram om mijn favoriete plaats op de kaart aan te duiden.

 

Toen ik gisteren het hoesje ontving viel me meteen de stevigheid op. De meeste soft cases zijn heel flexibel en bijgevolg ook niet altijd even goed van kwaliteit. De City Marble van Case Company World is alles behalve slechte kwaliteit. Het materiaal aan de zijkanten van de cover heeft een reliëf die voor een soort anti-slip zorgt. Op de plaats waar de cover over de volume- en aan- en uitknop zit, zijn de ‘overkappingen’ van de knopjes perfect op maat zodat er niets verandert aan de werking ervan.

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe iPhone-hoes van Case Company World en denk er ook aan om nog een laptoptas te bestellen.

!! SPOILER !!
Deze zal waarschijnlijk wel een plattegrond krijgen van Beerse, de plaats waar ik mijn kindertijd en jeugd heb doorgebracht. 😉 

 

Hier onder kan je een aantal foto’s bekijken van de cover die ik gecreëerd heb!

 

 

2 gedachten over “City Marble by Case Company World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *