Fashion Home Party met Solo Diverso Moda

Hi allemaal! Zijn jullie al gekend met het concept van een fashion home party? Op donderdagavond vond er eentje plaats bij mij thuis, gehost door Solo Diverso Moda. Zeg nu zelf, wat is er gezelliger dan een avondje shoppen bij jouw thuis in de woonkamer, met een hoop vriendinnen?!

Ik had zelf nooit eerder van het concept gehoord. Ik kende al wel de victoria juwelen, tupperware en mylène-avonden maar dit? Toen Felicia, de oprichtster van Solo Diverso Moda, mij vroeg of ik hier geen interesse in had, heb ik meteen ja gezegd.

Ik ken Felicia van op school, toen ik in het 7e jaar integrale veiligheid zat (als voorbereiding op m’n politieopleiding). Het leuke is dat zij in een soortgelijke sector werkt en even gepassioneerd is door mode als ikzelf. Zij is dus ook het perfecte voorbeeld van  “Life behind the uniform”.

Om 19u had ik met Felicia afgesproken zodat rond 19u30 de home party van start kon gaan. Alle kleding werd binnengebracht in koffers en vervolgens werd ze opgehangen op rekken. De rekken had Felicia ook zelf bij, best wel handig dus.

Nadat de kleding werd uitgestald en iedereen zich geïnstalleerd had in de zetel, begon Felicia alle kledingstukken voor te stellen. Ze had alles bij. Tops, t-shirts, blouses, truien, kleedjes, broeken, rokjes en shortjes. Ook had ze van alle kledingstukken meerdere maten mee zodat, wanneer je interesse had in een stuk je het meteen kon passen en eventueel ook aankopen.

De prijzen van de kleding varieert tussen de €15 en €65 en er is voor ieders wat wils. Jong of oud, voor iedereen is deze fashion home party een aanrader. Als gastvrouw krijg je trouwens een percentage van 10% van hetgeen je gasten hebben aangekocht!

Na de voorstelling van de kleding kon iedereen de stukken die ze leuk vonden, passen en showen voor de rest. Super leuk! Zeker omdat je nu de eerlijke mening krijgt van je vriendinnen en niet de mening van een verkoopster die bij elk kledingstuk zegt dat wat je aantrekt leuk bij je staat.

(Btw, no hard feelings tegenover verkoopsters, jullie doen gewoon je job en daar heb ik alle respect voor. Daarbij, het is wel eens fijn om te horen te krijgen dat je met àlles goed staat  ;-))

Omdat Felicia alle stuks in meerdere maten bij had (op voorwaarde dat je maat er nog was natuurlijk) kon je na afloop meteen betalen en je aanwinst(en) mee naar huis nemen. Betalen ging zowel met cash als met Payconic! Super handig dus!

Hieronder kan je een aantal foto’s vinden van mijn aanwinsten. Wat vinden jullie?!

Mijn eerste aanwinst is dit super leuke topje. Het is een ecru-kleurige lichte top met kante details aan de voorzijde. Het topje is een korter model maar bedekt toch nog steeds je buik wanneer je gewoon staat. Het topje kost €15,00.

Mijn tweede aanwinst is deze super leuke suède vest. Het heeft het model van een lederen vest en bestaat volledig uit suède. Hij was er in verschillende kleuren maar de roze was mijn absolute favoriet! Deze vest kost €55,00.

Mijn derde aanwinst is deze lange ‘ripped’ jeansvest. Hoewel de meeste jeansvesten redelijk zwaar voelen is deze echt licht. Hij is heel aangenaam om te dragen en geeft je outfit een stoerdere touch. Ik betaalde de jeansvest €57,50.

Mijn laatste aanwinst is mijn absolute favoriet. Deze striped backless-dress is super leuk. Je kan hem elegant met een hak onder dragen, maar even goed met een sneaker wat meer casual gaan. Deze jurk kostte mij €30,00.

Ik vond de fashion home party een echte aanrader en heb een super leuke avond gehad. Wil je zelf ook eens een home party organiseren met Solo Diverso Moda? Bezoek dan zeker haar facebook-pagina of instagram en maak snel je afspraak.

14 gedachten over “Fashion Home Party met Solo Diverso Moda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *