Closet Sale

Al een hele tijd had ik een probleem met m’n kleerkast. Ik kreeg er niets meer bij en m’n vriend werd er horendol van. 

Toen hij me voor de keuze stelde om ofwel een deel weg te doen ofwel een nieuwe kleerkast te kopen, koos ik voor dat laatste. 

Nog steeds was het probleem niet opgelost en moest ik dus ook een deel wegdoen. Met pijn in het hart selecteerde ik een aantal kledingstukken om weg te doen. 

Heb jij ook zo’n uitpuilende kleerkast waar je ouders, vriend, man, .. horendol van worden? Of wil je gewoon een leuk namiddag shoppen? Het kan allebei! 

Life behind the uniform en NunCia organiseren samen een closet sale! Op dit event zal NunCia tevens haar Stock Sale houden! 


WAT: Closet Sale. Allerlei leuke kleding, schoenen en accessoires aan mooie prijzen. Er zijn eveneens hapjes en drankjes aan democratische prijzen! 

WAAR: Sint pietershoek, Schoolstraat 1, 2300 Turnhout 
De parking aan de sporthal van het Heilig Graf zal opengesteld worden. Er is tevens parkeergelegenheid in de omliggende straten! Ook makkelijk te bereiken met de bus! 

WANNEER: zondag 13 augustus van 10u tot 18u. 
Wil je zelf graag een standje om kleding, accessoires, .. te verkopen? Stuur dan snel een mailtje naar info@lifebehindtheuniform.be voor meer info! 

Snel zijn is de boodschap, want plaatsen zijn beperkt šŸ˜‰ 

Hopelijk tot dan!

12 gedachten over “Closet Sale

 1. Amanda schreef:

  Ik heb ook zo’n kledingkast waar ik steeds kledingstukken bij blijft stoppen onder het mom van ‘het kan nog net’ en ‘ik heb het echt allemaal nodig’. Om heel eerlijk te zijn, ik schuif het opruimen van mijn kledingkast elke keer weer voor me uit. Slecht he! Het is ook zo’n enorme klus. Zo’n closet sale is best een uitkomst!

  • Carli Van Echelpoel schreef:

   Ja ik ken het probleem echt! En dan ruim ik ze op en ligt die kleding opzij om weg te doen ofzo en dan wandel ik voorbij die berg en dan zie ik iets liggen en dan denk ik “oh dit kan anders toch nog dienen, en dit. En dit. En … ” ??

 2. Dyonne Bakker schreef:

  Ik herken het heel erg. Er komt steeds meer bij en er gaat eigenlijk vrijwel niks weg. Mijn kast puilde uit en werd er zelf ook gek van. Ik heb besloten om mijn kast leeg te halen. Ik heb uiteindelijk twee vuilniszakken vol naar het Leger des Heils gebracht. Ik ben nu wel echt opgelucht dat mijn kast weer een stuk leger is haha.

 3. Armande schreef:

  Ja dat is echt een supergoed idee. Helaas voor mij ook te ver weg. Mijn oplossing is meestal om kleding weg te geven, aan de buurvrouw, want die verzamelt kleding voor het goede doel.

 4. Liset schreef:

  Echt fijn om je kledingkast op te ruimen he? Ik doe het met regelmaat en probeer ook nog wat te verkopen via Marktplaats. Maar op een standplaats staan lijkt me ook wel eens wat. Succes met je verkoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *