Nailbuddys

Een tijdje geleden ontving ik in één  van mijn Styletone boxen 2 nagellakken van Nailbuddys. Omdat ik tot een week geleden altijd gelnagels droeg kon ik ze dus niet uittesten. Nu ik door werkomstandigheden mijn gelnagels heb moeten laten verwijderen was het dus de perfecte moment om ze even uit te testen.

Ik ontving de 2 nailbuddys in het groen en het beige. Op zich 2 leuke kleuren voor de zomer. Ik had nog nooit van het merk gehoord en ze dus ook nog nooit geprobeerd. In het bijkomende infoboekje staat een website van Nailbuddys maar toen ik hem laatst wilde bezoeken, bleek deze niet in gebruik te zijn. Ik heb nog geen andere plaats gevonden waar je de nagellakjes kan kopen.

De groene kleur heeft een matte finish en brengt eigenlijk redelijk moeilijk aan. Ik heb 2 dikke lagen moeten aanbrengen om de kleur goed te krijgen en geen strepen te trekken. Ondanks dat droogt deze echt super snel. De kleur is uiteindelijk iets donkerder als het potje doet uitschijnen.

 

 

Over het algemeen ben ik best tevreden over deze kleur. Hij houdt goed en schilfert niet af.

 

De beige kleur heeft een glossy finish en brengt vele beter aan dan de groene. Ik kan in dunne lagen werken en heb met 2 laagjes voldoende om een goed dekking te verkrijgen. Wel valt op dat de beige vele trager droogt dan de groene. En met vele trager bedoel ik echt, veeeeele trager.

Ondanks dat de beige traag droogt is het nog wel een leuke kleur en staat hij best wel goed voor de zomer.

 

Wil jij de nailbuddys ook eens uittesten? Je kan nog steeds de Styletone box bestellen! Neem snel een kijkje op hun website.

Ontvang jij de Styletone box al? Laat me dan zeker weten wat jij hiervan vindt!

10 gedachten over “Nailbuddys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *