Swop, swopping, swopped

Aangezien de Closet Sale door familiale omstandigheden niet kan doorgaan, bleef ik dus met een heleboel kleren zitten. Tot een vriendin plots met het lumineuze idee kwam, om dus gewoon een mini-sale te organiseren. Aangezien zij nog aan het bouwen is en er nog niets in haar toekomstige living staat, is dat dus de perfecte plaats om de mini sale te organiseren.

Maar natuurlijk kan die mini sale niet beginnen voor we zelf even geswopped hebben. Jaja, geswopped! Voor diegene die het principe van ‘swopping’ nog niet kennen: Swopping is eigenlijk de term die mensen gebruiken wanneer je kleding gaat uitwisselen en is een combinatie van de woorden “shopping” en “swapping”.

Super leuk dus om te doen tijdens bv. een vriendinnenavondje! Je bent zelf af van de spullen die je niet vaak meer draagt en je gaat met een aantal fijne ‘nieuwe’ exemplaartjes terug naar huis.

Hieronder laat ik jullie zijn wat mijn aanwinsten zijn van onze swopping.

 

 

ROKJES:

Allereerst de rokjes. Deze jersey rokjes zijn super handig. Je kan ze bij alles dragen en zijn niet seizoensgebonden. Daarbovenop zijn ze nog eens super leuk ook!

 

 

JUMPSUIT

Deze super leuke jumpsuit is gemaakt uit een super lichte stof. Ideaal voor bij warm weer. Leuk detail: de jumpsuit heeft een half open rug.

 

SCHOENEN

Eigenlijk mocht ik van mijn vriend geen schoenen meer aankopen omdat hij vind dat ik er al meer dan genoeg hebt. Maar als je ze swopped, zijn ze niet gekocht toch?

Wat vinden jullie van deze super leuke biker boots met gouden rits & studs? Ik vind ze zó leuk dat ik er gisteren, ondanks het warme weer, heel de dag thuis in heb rondgelopen..

En dan deze… Gloednieuwe Nicky Vankets… Gewoon gekregen. Hoe super zalig is dat?! Ze zijn niet gedragen geweest omdat mijn vriendin ze te klein gekocht had.. Wil het lukken dat ze mij perfect passen 🙂

 

 

Zie zo, dat waren mijn aanwinsten van mijn swopping. Wat vonden jullie ervan? Kenden jullie “swopping” al? Hadden jullie het al eens gedaan? Laat het me weten!

11 gedachten over “Swop, swopping, swopped

  1. Marijke schreef:

    Superhandig. Ik krijg regelmatig wat van mijn vriendin wat haar niet meer past, maar andersom lukt nooit! Zij past daar dan niet in…. maar het is wel een super leuk idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *