Fav lipsticks

Al van voor ik begon te bloggen hield ik van lippenstift. Vroeger droeg ik het amper omdat mijn lippen heel makkelijk droog worden bij lippenstift maar sinds ik weet welke lukken ben ik er helemaal gek van. Ik kan moeilijk matte lipsticks verdragen maar wanneer ik eens zin heb in een matte kleur, zet ik er gewoon een mattifier over.

Ik vond dat het tijd werd om jullie mijn all time favourits mee te delen.

ROUGE EDITION – BOURGEOIS PARIS
kleur: pretty in nude (39)

De Rouge Edition van Bourgeois is er een van. De nude zacht roze kleur vind ik absoluut top en draag ik erg vaak. Hij dekt ook super mooi. Je kan er niet vaak iets verkeerd mee doen en past bij bijna alles. Soms geef ik nog de instant lipstick mattifier van Catrice als toplaag om 'm wat meer mat te doen lijken. Hangt een beetje af van waar ik zin in heb.

BABY LIPS BALM & BLUSH – MAYBELLINE
Kleur: Juicy rose (03)

Deze van BABY LIPS is dus zoals de naam het zelf zegt, eerder een lippenbalsem dan een stift. Deze lippenbalsem geeft toch een super leuke zacht rode tint én verzorgt je lippen ook nog eens. Win-win situatie dus.
Deze zit standaard in m'n handtas en gaat overal mee naartoe!

SHEER BOTANICAL LIPSTICK – YVES ROCHER
kleur: coral pop (23)

Deze is sinds kort ook een van mijn favorieten. Een tijdje geleden bestelde ik via shedeals het festival-pakket van Yves Rocher waar deze deel van uitmaakte.
De zachte oranje rode kleur kan je in lagen aanbrengen waardoor je hem minder of net juist feller ziet. Je kan dus zelf de helderheid van je lipstick kiezen. Ik blogde er trouwens eerder al over!

ULTRA GLOSSY STYLO – KIKO
Kleur: Fire red

Saved the best for last!
Dit is absoluut mijn top favoriete lippenstift.
Het is trouwens ook de eerste die ik kocht die ik effectief kon dragen zonder dat ik het gevoel kreeg alsof ik in de woestijn had rondgelopen.
Zoals de naam het zegt heeft deze dus een glossy schijn en dekt echt prachtig. Als deze ooit uit het assortiment gaat, ga ik huilen.

Hebben jullie een favoriete lipstick? Laat het me zeker weten!
En vergeet niet, ladies, a lipstick a day keeps the doctor away 😉

10 gedachten over “Fav lipsticks

  1. Tine schreef:

    Ik droeg zelf eigenlijk nooit lippenstift, tot een vriendin 2 jaar geleden voor een feestje het eens wou uitproberen op mij en sindsdien ben ik verkocht! Ik heb er voorlopig maar 2 (een heel erg rode en een roze) maar de Pretty in nude van deze collectie gaat ongetwijfeld mijn 3e lippenstift worden! Ziet er zo naturel uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *