Bien!

Laatst leerde ik het merk Bien Amsterdam kennen. Bien Amsterdam is een Nederlands kledingmerk met leuke en fleurige ontwerpen die handgemaakt zijn in Indonesië. De oprichtster van Bien Amsterdam is zelf afkomstig uit Indonesië en zorgt er dus voor dat de kleding die gemaakt en verkocht wordt, ook eerlijk verhandeld wordt.

Van Bien Amsterdam ontving ik deze twee leuke kledingstukken.

Het eerste kledingstuk betreft een mouwloos jurkje in een felblauwe kleur. Ik hou van de kleur en ook de stof zit super lekker.
Het jurkje heeft achteraan een ritssluiting en is vooraan aan de hals afgewerkt met gouden studs. De studs geven het jurkje net dat tikkeltje meer.
De lengte van het jurkje komt redelijk kort maar omdat het niet strak aan zit is het niet storend.

Het tweede kledingstuk dat ik ontving is een fleurig paars bloesje. De print is een soort bloemenprint in verschillende zomerse kleuren. Het bloesje is gemaakt van een lichte stof en dus ideaal voor in de zomer! De mouwen zijn wijd en in de hals zit een rek. Het is niet de bedoeling dat je de blouse als off shoulder draagt, wat misschien wel zo lijkt door de rek, maar je hem gewoon rond je hals draagt.

Vinden jullie het ook een leuk merk? Kijk dan zeker eens in hun lookbook!
Wat vinden jullie van deze twee stuks?!

*opgelet, sommige artikelen in deze blogpost zijn gekregen

8 gedachten over “Bien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *