Hunkemöller has got your back

Nu de zomer op volle toeren draait, is het ook de perfecte moment om de leukste stuks uit je kledingkast te halen. Zelf ben ik een enorme fan van kleding met een open rug. Ik heb verschillende kleedjes en jumpsuits die achteraan diep uitgesneden of gewoon volledig open zijn. Maar, hoe draag je die nu het beste? Te koop lopen met je BH-bandje vind ik absoluut not done. De beste oplossing: de “plakbh”.

Via Hunkemöller ontving ik er eentje in een nude kleur. Ze hebben 2 verschillende modellen in 2 verschillende kleuren. Degene die ik koos is de gewone plakbh. De plakbh bestaat uit twee afzonderlijke pads, die je kan aanbrengen en vervolgens vooraan de sluiting vastmaakt. Hij is anti-allergisch en ook huidvriendelijk.

 

Wanneer ik de pads bekijk, valt me meteen op dat de hele binnenkant bestaat uit een soort “kleefstof”. Mijn eerste reactie? Lord, save my nipples.
Zou het geen pijn doen wanneer je ze verwijderd? Gaat het wel comfortabel zitten?
Tijd voor de test dus. Met een klein hartje kleef ik ze op volgens de instructies die bij in het doosje zaten. Eerlijk? Wow. Je voelt amper dat je hem draagt en tóch heb ik ook niet het gevoel dat ik géén bh draag. Erg verwarrend maar langs de andere kant ook super heerlijk.  Het einde van het tijdperk van te strakke of schurende bandjes is aangebroken.
Ik heb de BH de hele namiddag gedragen, heb verschillende keren van outfit gewisseld en ik heb op geen enkele moment de indruk gehad dat hij los kwam.

Bij het afnemen van de BH, zie ik dat de pads aan de binnenzijde nat zijn. Ja, het was een warme dag. Ja, ik heb gezweet. Mijn punt is dus dat de BH echt wel goed blijft hangen. Even afspoelen met lauw water en een vloeibare zeep, laten drogen, de plastiekjes er terug opkleven en de BH is weer klaar voor het volgende gebruik.

Hieronder kunnen jullie enkele foto’s zijn van de outfits die ik droeg dankzij de plakbh.

 

 

De foto van de voorkant heb ik toegevoegd om te laten zien dat je echt niet merkt dat je zo’n plakbh draagt. Je borsten lijken verstevigd maar zonder het zien van bandjes ed.

 

 

Dragen jullie graag speciale kleding in de zomer? Zouden jullie een plakbh gebruiken? Of dragen jullie misschien kleding waar een plakbh én een gewone bh niet geschikt voor is? Hunkemöller heeft een heel leuk artikel over welke lingerie je best onder welke jurk draagt. Of kijk ook eens naar hun tool met bh-oplossingen! Zo vind je meteen de oplossing voor jouw probleem.

Laat me zeker weten wat jij ervan vind en welke bh-oplossing het beste zou gaan voor jou!

 

 

*Opgelet, sommige artikelen in deze blogpost zijn gekregen

18 gedachten over “Hunkemöller has got your back

 1. Bianca Schrijft schreef:

  Het lijkt me zo ideaal, maar toch ben ik altijd behouden om zoiets te kopen. Ik kies er dan toch voor dat men heel, oncharmant, mijn bh ziet zitten achter. Al heb ik nooit een compleet openrugjurk aan. Ik ben zo bang dat het loslaat of wat dan ook en dat je dan een gênant moment creëert.

 2. Judith schreef:

  Ik had laatst op ali zoiets gehaald, die zaten niet fantastisch want toch een soort van dun bandje achter. Ik ga deze even passen, lijkt mij geweldig! Ik haat echt bandjes

 3. Sandra schreef:

  Superhandig zeg. Ik ben zoooo jaloers op mensen die wel kleding met een open rug kunnen dragen. Mijn maat laat dat echt niet toe en ik vind het zo mooi! Maar ik moet echt bandjes…. 🙁

 4. Marijke schreef:

  Mijn eerste reactie was, dat blijft nooit zitten. En dan zie ik allemaal dames met grotere maten die bang zijn er te weinig aan te hebben. Ik denk juist altijd dat ik te weinig heb voor zoiets…. waarschijnlijk allemaal proberen dus

 5. Marsha schreef:

  Deze beha heb ik vroeger ook geprobeerd. Maar zodra je begint te zweten begint hij toch een beetje los te laten erg jammer. Ik weet niet of ze tegenwoordig was meer plakken, maar toen vond ik het helaas niks.

  • Carli Van Echelpoel schreef:

   Was ie ook van H&M? Ik heb er nog geen problemen mee gehad. Heb wel een ander merk gehad en die lostte idd wanneer je begon te zweten..

 6. Merel schreef:

  Ziet er bij jou echt heel mooi uit. Zelf nogal grote cup, dus ben bang dat het niet blijft zitten. Jammer. Dit lijkt me namelijk ideaal voor onder bepaalde jurkjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *