SHOPPING HAUL – KRUIDVAT

Op aanraden van Bonita, het brein achter Survival Of The Cream, ging ik kijken bij de vernieuwde beauty-afdeling van één van de Kruidvat-filialen bij ons in de buurt. Ik ontdekte er nieuwe merken en nieuwe producten. Kijken jullie mee?

Vergeet ook zeker niet te abonneren op mijn kanaal en de video te liken indien jullie ‘m leuk vinden. De reviews komen later ook online, dus hou zeker mijn blog in de gaten!

10 gedachten over “SHOPPING HAUL – KRUIDVAT

  1. Ine schreef:

    Super leuke video om naar te kijken! Ondanks dat ik regelmatig naar Kruidvat ga, toch veel nieuwe merken leren kennen. De lipsticks van Freedom lijken me echt leuk, die zal ik misschien ook eens proberen. Die brushes van Lottie zijn ook echt de moeite waard, wat een prachtige kleurtjes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *