CUSTOMIZE YOUR BAGS W/ VERITAS

Een tijdje geleden liep ik -voor de zoveelste keer- door de winkelstraat van Turnhout. Hoewel ik Turnhout niet meer zo geschikt vind als “shopstad”, blijf ik het toch fijn vinden om hier door de straat te slenteren.

Eén van mijn standaardhaltes daar is Veritas. Bij Veritas vind je altijd wel iets leuk. Zijn het geen accessoires dan is het wel iets om te DIY’e. Dat laatste was dus toen het geval.

Op de moment van mijn bezoek was er een actie op de handtassen. Alle handtassen waren te koop aan -20% en wat is er nu leuker dan je eigen handtas te customizen?!

Tegenwoordig wordt alles opgeleukt met pins en patches, dus waarom dat niet proberen met een handtas?

Ik kocht een basic (maar toch flashy blauwe) handtas met een super leuke streepjesprint aan de binnenzijde en ging in de winkel op zoek naar verschillende extra’s om m’n handtas te customizen.

 

In de winkel lagen verschillende straps die je kon combineren met je handtas. Aangezien ikzelf vond dat de straps die er waren niet echt bij de handtas van mijn keuze pastte, heb ik het gewoon gehouden op de blauwe strap die standaard bij m’n handtas hoorde.

In de Atelier-afdeling vind je verschillende stickers, patches, pins, … terug. Je kan de stickers ed. trouwens ook gebruiken om je kledingstukken mee te pimpen! Er liggen verschillende patches die je op je jeans kan strijken en ook de pins zijn makkelijk aan je kleding te bevestigen. Ik koos voor mijn handtas trouwens deze leuke exemplaren.

 Ook vind je standaard aan de kassa van elke Veritas (of toch op z’n minst érgens in de winkel) leuke sleutelhangers. Omdat ik tegenwoordig helemaal verliefd ben op die pompom-sleutelhangers, vond ik dat er voor mijn handtas geen kon ontbreken. Om het “fluffy”-gehalte toch wat te breken, koos ik er ook nog deze glittershake-hanger bij.

 Alles gecombineerd werd dit mijn gepimpte handtas. De ene kant is wat classy, de andere kant meer stoer. Wat vinden jullie ervan?

 

 

 

 

 

 

 

Vind je het resultaat leuk maar ben je toch niet bereid om je handtas zelf te pimpen? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Veritas. Er zitten ongetwijfeld een aantal leuke ‘voorgepimpte’ exemplaren tussen. 

Hebben jullie al eens zelf iets gepimpt?

Liefs,

    Carli

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *