DAILY MAKE UP ROUTINE – of toch bijna

Ook al gebruik ik niet dagelijks make up, toch wilde ik graag met jullie mijn ‘daily make up routine’ delen. Of toch, de make up die ik het meest draag wanneer ik niet uitga. Als jullie liever mijn daily make up routine in video-formaat bekijken, ga dan zeker eens kijken op mijn YouTube-kanaal

VOOR

NA

Als moisturizer gebruik ik die van Sans Soucis waarover ik eerder al een blogpost schreef. Een moisturizer dragen is voor mij echt een must aangezien mijn huid vaak aan de droge kant is.

Als ‘foundation’ gebruik ik de BB-crème van Garnier in de kleur ‘Light’. Ik gebruik de BB-crème al jaren en gebruik hem soms zelfs wanneer ik m’n make up voor feestjes doe. De BB-crème zorgt voor een goeie dekking van oneffenheden, een mooiere tint en is daar bovenop nog zeer handig ook. Ik smeer hem over m’n gezicht en ik ben klaar.

Om mijn wallen weg te werken gebruik ik de Bobbi Brown concealer. -Je kan hem natuurlijk ook voor andere lijntjes en plekken gebruiken maar bij mij zijn mijn wallen gewoon het grootste probleem.- Het is een concealer in de vorm van een stick en ik hem hem in de kleur 1, welke de meest lichte kleur is. De concealer brengt makkelijk aan en voel je niet zitten.

Om mijn huid een matte finish te geven gebruik ik het Bourjois healty balance poeder. Ik gebruik het poeder al verschrikkelijk lang en zweer erbij. Het is een licht poeder dat een mooie matte finish geeft, lang blijft zitten en je ziet hem totaal niet liggen op je huid.

Het Freedom Pro Strobe palette gebruik ik om mijn gezicht mee te contouren. Hoewel ik in mijn shopping haul video van Kruidvat aangaf dat de geur van het palette niet zo aangenaam was moet ik toegeven dat ik verder toch zeer tevreden ben van het palette. In het palette zitten 2 matte highlighters 1 shimmer highlighter en 3 matte contours. Ook zit er een bijhorende borstel bij het palette. Ik gebruik de lichtste kleur van de matte contours.

Het volgende product ik gebruik is de Colored brow mascara van née make up. Ik leerde hem kennen tijdens een ‘Girls night’ bij Lots Hair & Beauty en ik was meteen verkocht. Mijn wenkbrauwen zijn zeer licht en om ze zelf bij te tekenen, geloof me, daar begin ik beter niet aan. De brow mascara is zeer makkelijk aan te brengen, geeft mijn wenkbrauwen een donkerdere kleur en houdt het natuurlijk.

Het laatste product ik gebruik bij m’n daily routine is de Coloured balm van KIKO. De coloured balms zijn lippenbalsems die ook een tint geven aan je lippen. Ik heb hem in verschillende kleuren maar gebruik hiervoor het liefst de kleur ‘Strawberry’, een zachte lichte roze kleur.

Het product ik jullie -naast mijn daily routine- toch wil meegeven is de dagelijkse glow mousturize van het skincare assortiment van Herbalife (Ook te zien in de eerste foto). Ja ja, Herbalife.. Zelf wist ik ook niet dat zij een skincare assortiment hadden en leerde het kennen via een consulente. Om eerlijk te zijn geloof ik niet in de producten van Herbalife als het gaat om de producten waarmee je gewicht zou verliezen. Vraag me niet waarom, het is een gevoel. -Als je wél in de producten gelooft en er goede resultaten mee boekt, ben ik uiteraard wel blij voor jou, begrijp me niet verkeerd.-

In ieder geval, ik geloofde niet in de producten van Herbalife tot ik de skincare producten leerde kennen. De glow moisturize is een wondermiddel. Een duur, maar een wondermiddel. Het voedt mijn huid en geeft een lichte glitter af waardoor je een natuurlijke ‘glow’ krijgt. Ik gebruik hem elke dag wanneer ik geen tijd heb voor mijn make up om mijn huid toch te laten stralen.

Dit is zo wat mijn daily make up routine. Hebben jullie een daily make up routine? Of zijn er misschien producten die jullie zelf al gebruikten? Ook als er producten zijn waar jullie graag een uitgebreidere review over hebben, hoor ik het graag.

Liefs,   Carli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *