SHOE-AHOLIC

Elke vrouw heeft wel een verslaving. Laat die van mij nu net het cliché der clichés zijn: schoenen. (Naast lipsticks is dat mijn grootste verslaving)

Tot grote ergernis van mijn vriend telt mijn collectie zo’n 59 paar –  sport- en werkschoenen niét meegeteld-.

Van sneakers tot hakken en sandalen tot laarzen, alle soorten vind je wel terug in mijn paradijs.

De ene soort al wat talrijker en in meerdere ‘uitvoeringen’ dan de andere. Ik deelde mijn collectie op in 5 categorieën en toon jullie graag welke mijn favorieten zijn. Kijken jullie mee?

 

Open schoenen

– Loafers

Dit paar beige loafers haalde ik vorig jaar in de zomer bij H&M en is –in dat seizoen- ook één van mijn favorieten. Omwille van het feit dat de schoenen zeer open zijn, zijn ze ook heel luchtig. Bovendien geeft dit paar je het gevoel alsof je geen schoenen aan hebt. Ik weet het, klinkt raar, maar persoonlijk ben ik hier wel fan van. Makkelijk te combineren met allerhande shortjes, kleedjes, playsuits, …

– Sleffers

Deze sleffers haalde ik deze zomer bij NunCia. Ik was er al een aantal keer geweest en telkens viel m’n oog op dat paar schoenen. Uiteindelijk heb ik ze dan maar gewoon gekocht. De sleffers zitten comfy en zijn super handig om thuis op rond te lopen of snel aan te schieten als je even de straat op moet.

 

Sneakers

– Nike Air Force

Hoewel de Nike air force een redelijk ‘warme’ schoen is, is het toch mijn favoriete sneaker. Of toch één van de.. De Nike air force 1 zit stevig en is heel makkelijk te combineren onder eender welke jeans. Ook draag ik ‘m graag onder een striped pantalon.

– Adidas Superstar

Enorm in en in ieders kledingkast terug te vinden tegenwoordig. De adidas superstar heeft een hele aangename pasvorm en is één van mijn meest gedragen paar. Ik combineer ‘m met jeans, kleedjes, shortjes, … noem maar op!

– All Star

Het allereerste paar sneakers dat ik me aanschafte. Het lage model van de All Star, maar dan in het wit. Ik heb de all stars in 7 kleuren. Mijn favoriete paar is toch wel het zwarte. Once you go black …

– Sneaker; Vans style

Dit paar heb ik onlangs aangekocht bij Primark. Normaal gezien koop ik geen schoenen van Primark maar deze kocht ik om dezelfde reden als de beige loafers: de pasvorm. Ze zitten geweldig goed en wederom heb ik het gevoel rond te lopen zonder schoenen. Ook kan ik ze combineren op verschillende manieren: jeans, rokjes, kleedjes, … Ideaal voor een comfy-outfit.

 

High heels

– Black

Well, do I even need to explain? Net zoals de LBD heeft ook élke vrouw een paar zwarte pumps nodig. Waarom? Daarom!

– Sweet Lemon

Dit paar kocht ik bij de opening van de Sweet Lemon Pop Up in Antwerpen. Sinsdien is het één van mijn meest gedragen pumps. Ze zitten enorm aangenaam en lopen heel makkelijk. Door het plateau onder je voetzool lijken ze ook niet zo hoog als ze zijn. Prijzigere schoenen maar zeker z’n geld waard!

 

 

Korte laarzen

– Guess

Mijn allernieuwste aanwinsten zijn deze korte laarzen van Guess. Liefde op het eerste zicht. De aangepaste hak geeft de schoen net dat tikkeltje meer.

– Bikerboots

Deze bikerboots van NunCia zijn de perfecte combo van stoer en schattig. Ik draag ze enorm veel en combineer ze met jeans of kleedjes.

 

 

Lange laarzen

– Overknee

Toen ik laatst met Sam naar Eindhoven trok had ik 1 doel: overknee boots vinden. Deze stonden al lang op m’n verlanglijstje. Je ziet ze overal verschijnen en zijn ook eindeloos te combineren met jeans, rokjes of kleedjes, …

– Marc O’Polo

Mijn favoriete lange laarzen in de winter. Ze hebben wat weg van paardrijlaazen. Ze zitten enorm comfortabel en zijn perfect te combineren met je favoriete jeans of kleedje.

 

Zijn jullie ook zo verslaafd aan schoenen? Of hebben jullie een vertrouwd aantal dat jullie telkens weer dragen?

 

Liefs,

   Carli

4 gedachten over “SHOE-AHOLIC

 1. Ine schreef:

  Zo nice! Die schoenenkast ziet er echt zo handig uit! Misschien moet ik daar ook eens in investeren 😉
  Wat een mooie schoenencollectie heb je! Ik ben momenteel ook hard op zoek naar overknee boots!

  • Carli Van Echelpoel schreef:

   Is ze ook! Komt van bij Ikea. Voor mijn laarzen-collectie heb ik een aparte kast van Leen Bakker :p
   & zeker eens kijken bij Van Haren! Daar heb ik de mijne gehaald ☺️

 2. Inez schreef:

  Haha, mijn vriend ergert zich ook aan mijn schoenencollectie (ze passen zelfs niet meer in de kast(en) en dat ergert hem het meest van al, denk ik)… Wat kan ik zeggen? Als ik een schoon paar zie voor ne goeie prijs, kunde da toch nie laten liggen? 😀

  • Carli Van Echelpoel schreef:

   Hahaha volledig mee eens! En je moet meegaan met de mode, de seizoenen, elke seizoen ook wel iets nieuw hebben, beschikken over alle basics, ……. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *