KIKO FALL 2.0

Kiko Cosmetics is veruit mijn favoriete make-upmerk. Een hele tijd geleden botste ik op hun herfstcollectie: Fall 2.0. Dankzij de prachtige verpakkingen, sprong deze meteen in het oog.

Voor de Fall 2.0-collectie heeft Kiko zich gebaseerd op Venetië. Intense, sensuele kleuren, charme en vernieuwing staan hier centraal. Dankzij designer Ross Lovegrove kwamen de prachtige blauw/gouden verpakkingen tot stand.

Ik haalde de lipsticks, lippotloden en magnetic eyeshadow in huis en testte ze uit. Kijken jullie mee?

 

Lippenstift en lippotlood

De lipsticks zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. De lippotloden zijn in evenveel (én dezelfde) kleuren te verkrijgen. Zelf koos ik voor Modern Mauve en Red Generation.

De verpakking is donkerblauw metallic of, zoals Kiko het zelf prachtig omschrijft, ‘nachtblauw’.  Het dopje van de lippenstift is met een magneet, waardoor je hem niet moet ‘dichtklikken’. De binnenkant van de lippenstift is goudkleurig.

De lippotloden zijn in de kleur van het potlood zelf. Enkel het dopje en de achterkant zijn goudkleurig. Ook handig is dat je het potlood achteraan kan aandraaien en je het dus niet moet aanslijpen.

Hoewel Kiko belooft dat de lippenstift makkelijk aan te brengen is, vond ik dat niet het geval. De lippenstift heeft een enorm goede pigmentatie maar smeert ook erg uit. Zonder het lippotlood vind ik het erg moeilijk om het mooi af te lijnen.

De duurzaamheid van deze lippenstift is wel verbazingwekkend! Ik kan de lippenstift een hele avond dragen zonder te hoeven bijsmeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Magnetic eyeshadow

Het laatste product dat ik kocht is de magnetic eyeshadow.De magnetic eyeshadow is ook verkrijgbaar in 6 kleuren. Ik koos voor ‘Power Copper’.

De oogschaduw zit een klein glazen potje met een dekseltje in dezelfde ‘nachtblauwe’ kleur als de lippenstiften. Wanneer je het potje opent zie je de prachtige oogschaduw met een golvend-reliëf.

De oogschaduw voelt enorm licht en heeft een matige pigmentatie wanneer ik hem aanbreng op m’n hand. Wanneer ik de oogschaduw echter aanbreng op mijn ogen met een platte borstel, is de pigmentatie enorm.

 

 

 

 

 

 

 

Nadat ik hem wat geblend heb is het al wat minder en valt alles heel mooi uit. Ook het gemorste wat nog onder m’n ogen hangt veeg ik gewoon weg -zonder strepen te maken- met een powder brush.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is de look die ik ermee creëerde. Wat vinden jullie ervan?

 

Liefs,

     Carli

 

 

 

4 gedachten over “KIKO FALL 2.0

    • Carli Van Echelpoel schreef:

      Ja, ik ben echt helemaal gek van de KIKO-producten. Hun lippenstiften zijn ook één van de weinige die ik kan dragen zonder dat m’n lippen uitdrogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *