Throwback 2017

1 januari 2018

2017 is officieel voorbij. Hoe kan ik dan anders dan in mijn eerste blogpost van het nieuwe jaar terug te kijken naar het vorige?

2017 was een jaar met vele ups en downs op elk vlak je maar kan bedenken.
Het jaar startte met het verlies van mijn grootvader op 13 januari. Ik weet niet goed hoe ik dit moet verwoorden zonder het verkeerd te laten overkomen maar ik mag van geluk spreken. Ik mag van geluk spreken om twee redenen: dat hij mijn grootvader was en dat ik hem nog zo lang heb mogen kennen. Als ik rondkijk in mijn omgeving zijn er veel vrienden die al veel vroeger een familielid verloren. Ik hou me vast aan de mooie momenten en ben trots dat ik zijn kleindochter mocht zijn.

 

 

 

 

 

 

Verder had 2017 ook nieuwigheden in petto zoals, het starten van mijn blog! Ik had er lang over getwijfeld maar op 7 mei gooide ik mijn eerste blogpost online.

Niet veel later ging ik naar mijn eerste (en voorlopig ook laatste – haha) bloggerevent. De opening van de Sweet Lemon pop-up in Antwerpen. Ik ben enorm dankbaar dat ik zoiets heb mogen meemaken.

 

Dankzij m’n blog werd ik ook actiever op instagram en leerde ik Sam kennen. Sinsdien is zij als een zus voor mij. Nooit gedacht dat twee vreemden zo snel en zo goed zouden matchen. (lacht)

 

 

Gezien het op het werk redelijk druk was, zowel bij mij als m’n vriend, zijn we er in september op uit getrokken. 3 dagen naar Brugge. Een bed & breakfast. Just the two of us. Brugge is prachtig en het met hem mogen delen maakte alles nog mooier.

 

     

 

Als kers op de taart werd ik gevraagd als meter van het dochtertje van mijn beste vriendin. Op 19 november mocht ik haar ontmoeten. Mies. Ongetwijfeld het mooiste wat me in 2017 mocht overkomen.

    

 

Ik zou nog veel meer kunnen vertellen over vorig jaar maar wil jullie ook niet gaan vervelen. 2017 was een rollercoaster en 2018 heeft ongetwijfeld nog meer in petto.

Zo start ik vanaf deze week met een nieuwe reeks op m’n blog over hotspots in de Kempen. Ben je benieuwd? Blijf dan zeker volgen!

Ten slotte wil ik jullie allemaal bedanken om mij te blijven volgen en blijven steunen ondanks mijn blogbreak in september-oktober. Duizend maal bedankt. Zonder jullie, kon ik dit niet waarmaken.

 

Liefs,

      Carli

2 gedachten over “Throwback 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *