KEMPENSE HOTSPOTS #1 – LOTTS OF COFFEE

Tegenwoordig zie je ze op social media in grote aantallen voorbijkomen: de foodpic’s.
Meestal zijn ze genomen in de leukste bistro’s, resto’s, … die gelegen zijn in de grootsteden.
Geef toe. Op elke hoek van de straat vind je er tegenwoordig wel leuke plekjes waar je lekker kan eten én die ook nog eens instaproof zijn.

Omdat de grootsteden (letterlijk) nogal ver van mijn bed zijn, vond ik het een leuk idee om mijn hotspots in de Kempen even jullie te bundelen. Vanaf nu post ik elke maand één van mijn hotspots. Even ter verduidelijking: ik post ze in willekeurige volgorde. Het is niet zo dat mijn eerste artikel de hotspot beschrijft die ik het leukste vind want ze zijn gewoon allemaal de moeite waard. Lezen jullie mee?

 

LOTT’S OF COFFEE

Mijn allereerste hotspot die ik met jullie wil delen is Lott’s of Coffee. Jullie hebben er ongetwijfeld al wel van gehoord. Iedereen heeft hun heerlijke freakshakes al zien passeren op instagram en facebook. Maar wisten jullie ook dat Lott’s of Coffee meer is dan enkel die freakshakes?

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben er ondertussen al een aantal keren geweest. Zowel in hun vestiging in Turnhout als die in Herentals. Hun kaart verschilt trouwens op beide locaties. Het enorme aanbod zorgt ervoor dat je wel terug moét komen. Best is wel dat je voor je bezoek even reserveert. Zowel in Herentals als in Turnhout zijn de plaatsen beperkt.

De eerste maal bezocht ik de vestiging in Herentals. Een klein, gezellig koffiebarretje. En ik wist meteen: Hier kom ik nog terug. Zoals ik eerder al vermeldde is het aanbod enorm. Verschillende soorten koffie, latte’s, freakshakes, .. Maar ook ontbijt en gebak zijn hun specialiteiten. Jullie zullen dus wel begrijpen dat ik echt overexcited was toen ik hoorde dat ze een tweede vestiging gingen openen in Turnhout.

 

Sindsdien is Lott’s of Coffee één van mijn hotspots.  En eigenlijk moet je dan nog weten dat ik helemaal geen fan ben van koffie. Toch kom ik er graag en geniet ik van elke slok.

Als ontbijt kan je kiezen tussen verschillende opties maar enkel op reservatie. Ik heb het ontbijt er nog nooit geprobeerd. Wél zijn er verschillende dingen die je er kan bestellen zonder reservatie. Zo nam ik er laatst de nutella-croques. Alleen al door eraan terug te denken loopt het water me in de mond. Ook hun fruitsalade is top. Iets simpel. Maar lekker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast koffie kan je er ook nog enkele soda’s verkrijgen. Voor een cola of fanta hoef je hier niet binnen te wandelen. Een voorbeeld van de soda’s die er verkrijgbaar zijn, zijn de Charlie’s Natural Soda’s. Om het met de slogan van Charlie’s te omschrijven: the real thing, no fake stuff. Dat proef je ook. Ik ben enorm fan van de ‘lime lemon mint’-variant.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het volgende puntje dat ik nog wil aanhalen is de prijsklasse. Niet onbelangrijk. Voor een goeiekope koffie ben je hier aan het verkeerde adres. De prijs is gelijk aan de kwali- én kwantiteit. Je betaald voor je bestelling iets meer dan in een gewone taverne maar dat wordt dubbel en dik goedgemaakt door hetgene wat je ervoor in de plaats krijgt.

Ik kan hierover uren blijven vertellen maar niets beter dan er zelf op ontdekking te gaan.

 

 

Ken jij Lotts of Coffee al?

 

Liefs,

     Carli

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *