Kempense Hotspot #2 Bistro Tatì

Vandaag is het de laatste dag van februari en wat beter dan deze dag af te sluiten met mijn tweede hotspot van de Kempen?

De tweede hotspot van de Kempen is Bistro Tatì in Turnhout. Bij Tatì kom je helemaal tot rust. Het is gelegen aan het begin van de winkelstraat maar bevindt zich wat achterin waardoor je toch rustig genieten. Genieten? Ja zeker, genieten! Tatì serveert oa verse huisgebrande koffie. De koffie is één van hun specialiteiten. Ze halen hun koffiebonen rechtstreeks van boeren in oa Kenya, Colombia, Ethiopië en Costa Rica. Het principe van Tatì’s koffie is dan ook “direct van de boom naar het kopje”. Buiten de gewone koffie kan je ook de ‘speciallekes’ terugvinden waaronder mijn favoriet: Chai Latte.

 

Niet alleen koffieliefhebbers komen hier aan hun trekken maar ook de thee-fanaten vinden hier zeker waar voor hun geld tussen de 30 verschillende soorten thee. Zowel de warme theeën als hun huisgemaakte koude theeën zijn zeker het proberen waard. Mijn aanrader? De icy mojito! Een frisse huisgemaakte ijsthee die me laat wegdromen

.

 

Bij Tatí kun je niet enkel terecht voor lekkere drankjes maar ook voor een lekker ontbijt, zoet of lunch ben je hier aan het juiste adres. Je kan kiezen tussen de samengestelde ontbijten van Tatì of gewoon lekker zelf je ontbijt samenstellen. Ook is er elke eerste zondag van de maand een uitgebreide ontbijt/brunch-buffet. Qua lunch kan je ook uitgebreid kiezen. Wil je liever een snelle hap, een tapasbordje of eerder een uitgebreidere lunch? Geen enkel probleem.

  

Btw, wist je dat je er ook de hoeked doughnuts kan verkrijgen? Alleen al daarvoor zou ik er dagelijks langsgaan.

Geef je een feestje en wil je graag uitpakken met lekkere koffie en gebak? Ook daar kan Tatì je mee helpen. Huur hun mobiele koffiebar in of volg een workshop barista.

Heb ik je nóg niet overtuigd? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website en ontdek wat voor lekkers zij allemaal in petto hebben.

Of bekijk mijn vlog over mijn kennismaking met Sam, waar we ook bij Tatì zijn gaan lunchen.

Kennen jullie Tatì’s al?

 

Liefs,

Carli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *