Fotofabriek, de beste foto-oplossing!

Mijn vriend en ik wonen nu bijna 3 jaar samen. Om ons huisje zo knus mogelijk te maken ben ik steeds op zoek naar leuke interieurspullen. Nu was ik al een tijdje op zoek naar een geschikte foto-oplossing die in ons interieur past. We hebben een redelijk moderne woning en een grote fotokader zou hier niet zo op z’n plaats zijn.

Een tijdje geleden leerde ik Fotofabriek kennen. Fotofabriek is een website waar je verschillende foto-oplossingen vindt. Van een fotoboek tot een kalender, agenda’s, wanddecoratie en visitekaartjes, je vindt er alles.

Bij de wanddecoratie heb je verschillende categorieën: posters, foto’s op karton, tegeltjes, … maar ook foto’s op aluminium! Gezien onze woning redelijk modern is en ook vele aluminium details heeft, kon dit wel eens de perfecte oplossing zijn. Doordat de foto op geborsteld aluminium wordt gedrukt, komt de structuur naar voor en heb je een beetje een 3D-effect. Let wel, dit is echt maar een beetje maar het is een leuk effect.

Je kan de foto’s laten maken in verschillende formaten. Ze hebben een grove structuur en zijn ook nog eens UV- en waterbestendig. Je zal dus geen last hebben van vervagingen wanneer je foto op een zonnige plaats hangt. Het kleinste formaat (20×30 staand of liggend) kan je bestellen vanaf 19,95 euro.

Met de editor kan je je foto’s zo maken zoals je ze zelf wil. Je kan tekst op de foto’s zetten, de indeling veranderen en zelfs filters toevoegen! Als ophanging kan je kiezen tussen plakstrips of een zwevend ophangsysteem. Wij kozen voor de plakstrips omdat we dan geen gaten in de muur hoeven te boren.

Voor mijn foto’s koos ik verschillende leuke kiekjes van Jens, Nina en mezelf. De bedoeling is om met een aantal foto’s zelf een soort fotomuur te maken. De allermooiste foto heb ik in een groter formaat laten bedrukken.

Dit is ons resultaat. Wat vinden jullie ervan?

Kenden jullie fotofabriek al? Hou zeker hun website in de gaten want ze houden ook regelmatig leuke acties!

Liefs,

Carli

*Opgelet! Sommige artikelen in deze post zijn gesponsord*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *