Comme ça, betaalbare mode voor jong en oud!

Dat ik in mijn vrije tijd veel en graag met mode bezig ben, is jullie waarschijnlijk niet onbekend. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe en leuke merken. Laatst leerde ik zo Comme ça kennen.

Comme ça is een Belgisch modelabel. Hun doel is stijlvolle mode voor echte vrouwen brengen aan betaalbare topkwaliteit. Ik had zelf nog nooit van Comme ça gehoord maar moet zeggen dat, toen ik in één van hun winkels kwam, ik aangenaam verrast was.

Verschillende kleuren, stijlen en maten zorgen ervoor dat iedereen wel wat naar z’n zin vindt. Zo was ik er samen met m’n mama en ook zij vond hier leuke stukken. Kortom, Comme ça brengt mode voor jong en oud.

Al heel snel had ik 4 complete outfits gevonden die volledig naar mijn zin waren. Kijken jullie mee?

De eerste outfit betreft dit zomerse kleedje. Toen ik in de winkel rondliep sprong dit meteen in het oog. Het kleedje heeft een mooie rode kleur en valt wat losjes. Normaal gesproken draag ik niet graag zo’n model omdat het bij mij nogal snel lijkt alsof ik dan een zak draag (short people problems) maar dit kleedje vond ik heel leuk staan. Ik combineerde het met dit jeansjasje zodat het allemaal een beetje “stoerder” wordt. Een paar van mijn favoriete sneakers eronder maakt het een geslaagde zomeroutfit.

 

De tweede outfit betreft deze jeansblouse. Ja, je leest het goed: blouse. Toen ik trots door de winkel paradeerde met dit pareltje maakte de verkoopster er mij plots op attent dat dit een eigenlijk een blouse was en geen kleedje. Dankzij mijn lengte kan ik het echter wel perfect dragen als kleedje, wat de verkoopster me ook wel meegaf.

 

 

De derde outfit is deze lange rok met lichtblauwe blouse. De rok heeft een split aan de zijkant en zit super comfortabel. M’n mama kwam op het idee om hem te combineren met de blouse. Hoewel ik er heilig van overtuigd was dat het absoluut niet mooi ging staan, was ik vanaf de eerste minuut verkocht. De blouse maakt de rok wat stoerder maar ziet er toch nog classy uit.

 

 

 

De vierde en laatste outfit is mijn favoriet. Casual chic is een van mijn favoriete kledingstijlen. Deze outfit beantwoordt volledig aan de omschrijving hiervan. De jeans met de witte blouse en de vest zijn daar bovenop ook nog eens comfy. De vest was trouwens vanaf het begin één van mijn favorieten. (En ze hebben hem ook in het oranje!)

 

 

Wat vinden jullie van mijn outfits? En kenden jullie Comme ça al? Neem zeker eens een kijkje op hun website of in één van hun twaalf winkels. Ook via hun Facebook en Instagram kun je op de hoogte blijven van de laatste nieuwe stuks of acties.

 

Liefs,

Carli

 

 

*Fotograaf: Sam Kuijken

3 gedachten over “Comme ça, betaalbare mode voor jong en oud!

 1. Demi schreef:

  Ik vind die jurk ( die eigenlijk een blouse is haha ) het leukste! 🙂 Zou ik zelf ook graag dragen in de lente met een vlot sneakertje er onder ofzo!

 2. Ine schreef:

  Hahaha was dat echt een bloes? Dat ziet er voor iedereen toch veel te lang uit? Wel echt een leuke outfit! Alle outfits eigenlijk! Staat je goed 😉

  • Carli Van Echelpoel schreef:

   Ja ik schrok er ook van ? Maar ik draag het gewoon als kleedje :p ik vind het ook te lang om als blouse te dragen ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *